hits

AnneKariin

Olsen
1

Foccacia brød

 

Deig

 • 1 kg. siktet speltmel eller hvetemel 
 • 1 pakke fersk gjær (tørrgjær kan også brukes)
 • 2-3 ss sukker eller honning
 • Salt
 • Litt chilipulver
 • Vann (ca 9 dl)
 • 1 glass soltørkede tomater

 

 

Oljeblanding

 • 1 1/2 dl olivenolje, bruk den oljen du siler fra de soltørkede tomatene og fyll på slik at du når mengden
 • 2-3 fedd hvitløk
 • 1 ts timian
 • 1 ts rosmarin
 • 1 ts basilikum
 • 1 ts oregano
 • salt

Bland sammen mel, gjær, sukker eller honning, salt og chili, og tilsett vann. Deigen er klisset og det er helt riktig. Finhakk tomatene og rør godt inn. Heves 1 time under tildekking. 

Ha olivenoljen i en bolle. Finhakk hvitløk og tilsett krydder i oljen. Rør rundt og la det stå mens deigen hever. Slå deigen ned og press ut all luft, ha litt olje på hendene så slipper du at deigen klisser seg til fingrene dine. Dekk en langpanne med bakepapir og fordel deigen utover. Hev et kvarter under tildekking.

Bruk fingrene til å stikke hull i deigen.

Etter en times heving helles oljeblandingen og pass på at hullene fylles opp med olje. Dryss eller kvern salt over deigen.

Stekes på 200 grader i 20 til 25 minutter til det har fått en gylden skorpe.La brødet hvile litt før servering.

 

I lag med brødet er det herlig med en god olje og balsamico eddik:

Oppi en liten kopp heller du litt god basilikum og olivenolje, tilsett 1 ts krydder blanding fra oliveris (urtesalt) og noen dråper med balsamicoeddik (lilla etikett). Jeg bruker olje og eddik fra oliveris, da jeg synest denne er fantastisk god.  Rør det sammen med en ts og server en liten kopp til hver kuvert.

0

Atter en gang fikk jeg lov til å være Buzzador

Som medlem av Buzzador får jeg innimellom lov til å prøve diverse produkter og denne gangen var det Compeed gnagsår plaster jeg har fått testet ut.

COMPEED® hydrokolloidteknologi er basert på en aktiv gel med fuktabsorberende partikler.COMPEED® Gnagsårplaster fungerer som et ekstra hudlag som styrker hudens naturlige fuktighetsbalanse. Plasteret:

lindrer øyeblikkelig vonde gnagsår. 

beskytter mot og demper friksjon. 

gir rask sårtilheling.

Sitter på i flere dager. Kan variere fra person til person.

 Selv ble jeg svært fornøyd med produktet og kan anbefale det som forebygging eller behandling av gnagsår!

 

Mer informasjon finner du her: http://www.compeed.no/compeed-fotpleie/gnagsar-medium-plaster#

 

 

0

Buzzador for Swiss Skin Renewal

Jeg har igjen vært så heldig at jeg gjennom å være Buzzador har fått lov til å buzze for et produkt, denne gangen heter det Swiss Skin Renewal. 
Produktbeskrivelse

Swiss SKIN ROLLER er en klinisk testet hudroller som kan brukes både på kroppen og i ansiktet. Den er en del av SWISS SKIN RENEWAL KIT, og spesialister anbefaler at den brukes i kombinasjon med:
SWISS IMMUNIZER & SWISS REJUVENATOR

Slik fungerer det

Når du ruller rolleren over huden i forskjellige retninger, stimulerer rolleren sterkt veksten av nytt bindevev og nye hudceller, noe som igjen glatter ut ujevnheter og gir deg ny, frisk hud. 

Swiss SKIN ROLLER består av 540 små mikronåler fremstilt i kirurgisk stål. Noen minutters bruk gir ca. 300 000 tynne mikrokanaler i huden. I kombinasjon med rett hudpleieprodukt gir kanalene en rask, naturlig og mindre smertefull helingsprosess.

På den måten er Swiss SKIN ROLLER det perfekte verktøyet for å behandle og fornye huden hjemme på egen hånd.
Swiss SKIN ROLLER kan brukes til behandling av mange hudproblemer. Felles for de fleste problemene er kollagenmangel i huden. Swiss SKIN ROLLER bidrar blant annet til:

 • Hudforyngelse gjennom blant annet økt produksjon av kollagen
 • Behandling av rynker
 • Eliminering av strekkmerker
 • Redusering av operasjonsarr
 • Effektiv behandling av arr etter for eksempel akne

Du finner mer informasjon om produktet her:   http://www.swissclinic.no

Har ikke fått testet så lenge enda, men det lille jeg har brukt produktet så virker det bra, så jeg vil bare fortsette og rulle, så får vi se om det holder hva det lover. Ser jeg hva andre brukere sier, så burde det jo være store sjangser for at det også skal virke på meg. Fortsettelse følger.............!

 

 

 

 

0

Lytt til bøker når og hvor du vil med Storytel

 

Jeg er med i @buzzador og har vært så heldig å fått lov til å være buzzador for Storytel, en app som lar deg lytte til de bøker du måtte ønske. Du kan få 14 dager gratis og deretter koster det deg kr. 169,- og da kan du lese så mange bøker du ønsker   ‪#‎lydbokbuzz‬ ‪#‎storytel‬ ‪#‎buzzador‬ ‪#‎book‬ ‪#‎reading‬ ‪#‎listening‬

Jeg har nå startet på min første bok på Ipad, noe som passet met utmerket når jeg har vært 14 dager på ferie på Gran Canaria.

Lastet ned Appen til Storytel og deretter lastet jeg ned boken av Jan Guillou - Brobyggerne, en bok som jeg synest er kjempebra så langt. Det er en triologi og jeg vil forsøke å få hørt alle tre bøkene før min gratisperiode er over.

På lik linje som andre betaler for å få hørt på Spotify kunne nok dette være tingen for meg, som liker å lytte til bøker. Da har du boken med off line og kan lytte når og hvor du vil. Du kan ha flere bøker off line og kan høre hva du måtte ønske online. Utvalget er stort.

Absolutt noe jeg kan finne på og benytte meg av frem i tid også, miljøvennlig er det jo og. Jeg er slik når det gjelder bøker, at når jeg har lest boken leser jeg den ikke igjen, så det at den er elektronisk og ikke tar opp plass passer meg helt utmerket.

 

‪#‎lydbokbuzz‬ ‪#‎storytel‬ ‪#‎buzzador‬ ‪#‎book‬ ‪#‎reading‬ ‪#‎listening‬
0

I dag kom tilbudet jeg hadde ventet på

Jeg er kresen når det kommer til hårspray, mye fordi jeg får en sår hodebunn som klør ved bruk av mange de produktene som en kjøper i butikken. Imidlertid har jeg funnet min favoritt og det passer jo bare så bra når de har den til ta 3 betal for 2 på Bli Vakker sin side, da får jeg hver boks med et innhold på 607ml. for under 100 kr. 

Når jeg bestilte i dag, fikk jeg lov til å dele en link på bloggen min, som i tillegg skal gi deg 20% rabatt når du handler, så da ønsker jeg å dele den med deg. Som sakt du får alle hårprodukter til ta 3 betal for 2, samt du kan å få deg 20% rabatt på ordren ved å bruke denne koden som du finner ved å klikke HER

 

 

Det er gratis frakt og jeg har bare god erfaring med de som selger, kjøper alltid min hårspray hos dem.

 

Min favoritt er denne og kjøper du tre stk får du den nå til kr. 99,- per stk. som er en kjempegod pris når den er på hele 647 ml. Må jo bare få si at duften av den også er herlig. 

 
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

 

Bloggdesign