AnneKariin

Olsen
1

Har mange bildet og oppskrifter som ligger nå, så jeg må nok snart arkivere noe i min elektroniske oppskriftsbok - min blog

  • Skrevet: 11.10.2014
  • Klokken: 23:53
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

I dag var ungdomen tilbake og da måtte jeg lage noe som passet alle ganer. Det ble helstekt svin indrefilet, med noen fantasktiske poteter, myke inni men sprø på utsiden og den deiligste fløtesaus og øvrig tilbehør.

Tok tid å lage sausen, men du og du,en hadde igjen for arbeidet når maten ble inntaktt. Helt fantastisk godt. Oppskrift kommer snart, denne må jeg sørge for at jeg har enkelt tilgjengelig for senere bruk.

 




 

 

0

Har vært sløv med oppdateringer av min delte kokebok, men nå har jeg ferie og skal få lagt inn noe mer!

  • Skrevet: 12.07.2014
  • Klokken: 09:30
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Har vært så hektisk at kokeboken rett og slett har bitt lagt i dvale. Nå startet jeg imidlertid på 4 ukers ferie og da har vi litt mer tid til overs.

Ferien starter hjemme på Casa del Finnøy, der jeg nå har flyttet gasskomfyren ut i havekjøkkenet og vi hadde 20 grader i natt kl. 24:00, så dette lover godt!

Kokte pasta carbonara og serverte i går, sammen med en kald og god Riesling. Smakte fortreffelig i sommervarmen. Oppskrift følger senere. Ønsker alle en riktig God Sommer :)

 











1

Helt utrolig jeg vant dette fantastiske bilde etter og ha delt og likt FB siden til en lokal kunstner

  • Skrevet: 11.05.2014
  • Klokken: 22:47
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

Som så mange andre så hiver jeg meg rundt og liker og deler når noen legger ut noe på FB eller blog som de vil gi bort til en av følgerene. Da en lokal kunstner la ut melding om at hun skulle lodde ut et bilde hun hadde malt, meldte selvfølgelig jeg meg også. Vinner jo aldri så forhåpninger hadde jeg ikk. Plutselig nå på lørdag fikk jeg en telefon fra henne om at jeg var trukket ut som den heldige vinner, hun hadde vært borte på ferie og derfor var trekningen blitt utsatt (jeg delte og likte i mars), nå viste det seg at jeg var den heldige vinneren. 

 

Bilde passet utrolig godt i min stove hvor sofa og hyllen som jeg har bilder stånede på er i sort, bare se hvor flott det var på veggen min:

 




 

 

0

Ble jo mest som en "heidevegg" dette og litt vårstemning !

  • Skrevet: 02.03.2014
  • Klokken: 19:45
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

I Rogaland har vi jo de herlige store bollene som vi kaller for "heidevegg", mine boller ble jo mest som en heidevegg, men satser på at de smaker like godt som de ser ut:

 

Denne helgen har jo vært helt fantastisk, solen som har skint fra blå himmel, for ikke å snakke om at en ser tydelige tegn på at våren er i anmarsj:

 




0

Fastelavensboller er i ovnen

  • Skrevet: 02.03.2014
  • Klokken: 19:20
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Noen sier vel det at noe er bedre sent enn aldri og slik blir det her hos oss i kveld.

Nå står hvetebollene i ovnen og bringebærene står på kjøkken benken og tiner. Om en halvtimes tid kommer bollene ut av ovenen og da blir det bollefest i stuen :)

 

Oppskriften kommer senere, prøver ut en ny bolledeig i kveld, så dette blir spennende.

 

0

Jeg er så heldig jeg har fått lov til å være Buzzador for de nye børste hodene til Oral-B

  • Skrevet: 01.03.2014
  • Klokken: 21:00
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0



 

HURTIGFAKTA ? Oral-B børstehoder
? Børstehodene er tilpasset følsomme tenner, følsomt tannkjøtt, tettsittende og misfargede tenner.
? Passer alle elektriske tannbørster fra Oral-B (unntatt Pulsonic).
? Kampanjemodeller: FlossAction, 3D White og TriZone.
? I sortimentet inngår totalt 9 forskjellige børstehoder.
? Selges på: COOP, Elkjøp, Expert, ICA, Eurospar, Jernia, Rema1000, Meny, Kiwi, Spar, Clas Ohlson etc.
? Veil. butikkpris: ca 139 kr for 2-pakk.

Har nå forsøkt de forskjellige og må si meg fornøyd med alle, ut fra sitt bruk. Imidlertid ble nok minn favoritt 3D White for jeg kan faktisk se at mine tenner ble hvitere med bruk av dette børste hode sammen med tannkrem for hvitere tenner så ble dette en absolutt hit hos meg. Kan anbefales :)

0

Vi vil åpne boken. Sidene er blanke. Vi kommer til å sette ordene der selv. Boken heter Mulighet og første kapittel er .........

  • Skrevet: 31.12.2013
  • Klokken: 17:54
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

............første nyttårsdag 2014!

 

Ønsker med dette alle mine venner og lesere et fantastisk nytt år!

 

Her i huset blir det en stille og rolig feiring sammen med min mann, min datter og hennes samboer Daniel. 

Det blir servert ribbe til middag, med tilbehør og siden Daniel er avholdsmann blir det servert to desserter, Dronning Maud smakssatt med sherry og Sitronfromasj. Oppskrifter blir lagt ut senere.

 





0

Tid for å vise frem julepresangen fra min mann og meg til min mann og meg!

  • Skrevet: 31.12.2013
  • Klokken: 17:38
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Tradisjonen tro her i huset kjøper vi ikke gaver til hvernadre til jul, de er mye kjekkere å få uventet andre dager. Imidlertid kjøper vi i felleskap noe vi behøver til huset. Etter å ha kokt middag på to plater og sprunget frem og tilbake til de øvrige grytene som står på gasskomfyren i hagestuen, så har vi til jul i år investert i ny komfyr og induksjonstopp.

Har lest opp og ned på tester og anbefalinger til de som har skrevet om sitt merke på nettet og valget falt til slutt på det samme merket som jeg har både vaskemaskin, kjøleskap og oppvaskemaskin i, det vil si MIELE. De har egen service i 10 år og komfyren er testet for en levetid på 20 år, så da håper jeg at jeg nå har et produkt jeg skal kunne ha glede av i mange, mange år. Når jeg ser på Beha som jeg kjøpte sist så har jeg absolutt ikke vært fornøyd med den, da grillen har sluttet å virke, pakningen er gått i stykker, to plater på toppen smalt plutselig og døren på komfyren ble så varm at en brant fingerene når en skulle regulere gradene opp og ned på touch panelet. Absolutt ikke en komfyr jeg vil si meg fornøy med.

Her er imidlertid julens investering, som så langt har vært helt fantastisk:

Induksjonstopp med automatisk regulerbar kokesone og booster på alle 4 plater

 


 

Så til selve komfyren som har dampfunksjon, pyrolyse rengjøring, grill, med mer. Kort sakt alt det mitt hjerte begjærer av en komfyr:

 




Stort ovnsrom på 76 liter



Med dette flotte utstyret på plass, så måtte jo bare julen og julens familiemåltider bli helt fantastisk og det ble de!

0

Ønsker alle en Riktig God Jul!

  • Skrevet: 23.12.2013
  • Klokken: 21:02
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Da er poteter skrelt, kolrabi skrelt og kuttet opp, pinnekjøtt lagt  i vann og riskrement er laget. Roen senker seg snart, må bare få lagt på juledukene og satt i alle røde lys.




1

Min snille datter overrasket meg på min bursdag med den mest fantastiske treretters middag når jeg sliten kom hjem fra arbeid

  • Skrevet: 13.12.2013
  • Klokken: 21:05
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

I dag kom jeg hjem og allerede utenfor kjente jeg lukten av at her kommer det til å bli servert noe godt og det stemte. Når jeg kom inn var min datter i sving og det hadde hun vært siden kl. var 11 i dag. Hun hadde disket opp med potetsuppe med schorizo pølse til forrett. 

Deretter ble det servert en helt fantastisk biff, men deilig rødvinssaus, saltbakt charlottløk, asparges og stekte tomater med hasselback poteter til hovedrett. Biffen smeltet på tungen og sausen var helt fortreffelig.

 

 

Deretter var det en liten ozo for å la maten sige, før det ble avsluttet med den mest fantastiske sjokolademousse med kruchy sjokolade på toppen og et nydelig hjerte, bringebær og sitronmelisse. Alt lager fra bunnen av.

 

 

Til slutt fikk jeg åpne gaven som ligger ved siden av mitt vinglass og der var pasta tallerkener fra Rosendahl som jeg hadde ønsket meg til jul, nå fikk jeg de til min bursdag. 

Må ikke glemme at underveis ryddet min mann av bordet og vasket opp, så når middagen var spist, var alt ryddet og fint.

 

En stor takk til min datter og mann :-)

0

2-søndag i advent - nå bakes det julekaker

  • Skrevet: 08.12.2013
  • Klokken: 14:19
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Det nærmer seg jul og i dag står baking av julekaker for tur, tar det litt etter litt, så slipper jeg og stresse og kan kose meg med å lage småkaker. I dag blir det bakt sandnøtter, de må jeg bare ha til jul, blir liksom ikke jul uten.

 

Videre så blir det oksegryte stekt i römertopf til middag, så den står i ovnen og godgjør seg nå. God med to stekeovner i disse tider.

 

Oppskrifter kommer etter hvert og ønsker deg en strålende flott 2-søndag i advent!

 




0

Middag i morgen

  • Skrevet: 30.11.2013
  • Klokken: 23:49
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

I morgen blir det servert krydret ribbe med alt tilbehør, deretter blir det god gammeldags sjokoladepudding til dessert. Første søndag i advent så da skal adventsstjernen opp og det skal førjulspyntes litt. 

I år skal vi ikke trekke sørover til jul og nytt år, så da får vi lage litt julestemning.

 

Oppskrifter vil bli lagt ut :)

 

Videre så må jeg jo i år som tidligere lage mors sandnøtter, som jeg husker så godt at vi stod og trykket mønster i med gaffel da vi var små. Brenne litt kongerøkelse og for all del glem ikke alle nissene, jeg elsker nisser. Nei, det blir nok en strålende flott jul i år også, ikke med grilling i hagen som vi har gjort mange år tidligere, men med ribbe/pinnekjøtt i ovnen og kalkun på bordet på nytt års aften, tradisjonen tro.

 




1

Vi kosts oss selvfølgelig også på fredags kvelden. Denne fredagen var det ost på menyen.

  • Skrevet: 02.11.2013
  • Klokken: 19:48
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

Ønsker alle med dette en riktig God Helg :o)

 

 

3

BUZZADOR for en Word of Mouth-kampanje for Air Wick Black Edition

  • Skrevet: 17.10.2013
  • Klokken: 20:38
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 3

 

(Her ser blomsten i midten hvit ut, det er bildet som lyver, blomsten er helt blå og skifter gradvis over til neste farge).

Jeg har vært så heldig og fått lov til å være Buzzador for disse fantastiske duflysene som lyser opp i mitt hjem på disse mørke høstkveldene.

Selv benytter jeg stort sett hver dag duftelys eller eterisk olje som jeg har i en duft lampe. Her varierer jeg med eteriske oljer ut fra behovet. Lavendel for å roe ned, sitron, eucalyptus, rose osv.

Var derfor noe spent på dette duftlyset jeg skulle teste ut og ble positivt overraska når jeg så hvor fantastisk flott det var når det hele tiden skiftet farge, samt duften var herlig og ikke sånn "fake" som ofte duftlys har.

Det er fargeskiftende duftlys med regnbueeffekt som gir en utrolig fascinerende atmosfære i stuen, der de står og skifter mellom grønn, rød, orange, blå, lilla osv. Det er vokslys med eteriske oljer som i tillegg til å skape stemning med stadig skiftende farge, så gir de en herlig duft i hjemmet. 

Jeg har nå bare fått testet ut Purple Blackberry Fig og den var herlig, skal bli spennende og teste ut Eple & Kanel. De skal ha en brennetid på 30 timer og selges i de fleste dagligvarebutikker som: Ica Super, Rimi, Spar/Eurospar, Meny og Ultra.

Selv er jeg så langt svært fornøyd og jeg kan absolutt anbefale dette til andre. Kommer tilbake med mer informasjon når jeg har fått testet eple og kanel duften.

 






0

Sponsoraudition - jeg håper å bli en av de 10 som blir trukket, ut for dette produktet har jeg utelukkende positiv erfaring med!

  • Skrevet: 02.04.2013
  • Klokken: 20:13
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Jeg har et ønske om å endre livs stil, ikke for å bli noen sylfide eller for å bli en muskelbunt, men simpelt hen fordi jeg er glad i å lage og spise god mat, noe som fort kan gjenspeiles på kroppen dersom en ikke har et bevisst forhold til trening og det å være i bevegelse.

Derfor har jeg og min datter startet og følge et treningsopplegg som heter "Turbofire", en serie med treningsvideoer som går over 90 dager, med intens trening etter funky musikk og som bygger seg opp fra lett i starten til at du må utfordre deg selv mer og mer for hver dag som går. Trodde dette skulle være som alle andre treningsvideoer, men det var det ikke. Her kommer du inn i en gruppe som trener sammen med en meget engasjerende instruktør, utrolig kjekt og jeg kan love at pulsen blir høy og svetten renner! Alt en behøver er en matte, et par gode sko, en strikk og for ikke å snakke om deg selv og en positiv innstilling.

Dersom noen ønsker å vite mer om dette, si fra så skal jeg legge ut mer informasjon.

Det er også vedlagt måltidsplanlegger og diverse tilskudd en anbefaler når en trener for å få best effekt. Ettersom dette er et opplegg fra USA så er ikke de produktene så enkle å få tak i her i landet, derfor har vi sett etter alternativer. Mye er på markedet, noe har vi prøvd å fått skikkelig problemer med magen av, men et produkt fikk vi faktisk meget god erfaring med og det var produktene til Protenifabrikken, der vi har kjøpt og fått testet ut er PF Whey tech strawberry  proteinpulver og for ikke å snakke om de mest fantastisk  "lapper" laget av Protein Pancakes fra PF. Skal lage en billedserie av lappene når jeg kommer så langt, så skal dere få se. De er utrolig god til å innta innen den første halvtimen etter trening, de smaker nett likt vanlige lapper, men disse er langt sunnere proppet med proteiner. Disse pannekakene er meget proteinrike og inneholder natulig mye fiber og mineraler. Den lave glukemiske indeksen betyr at oppatket av sukker i blodet er langsomt som igjen fører til et mer stabilt blodsukker.  I tillegg inneholder de nøkkelaminosyrer some r nødvendig for optimal vekst, reparasjon, og god helse. (Hentet fra PF sin ifnormasjon om produktet). 

Her fikk vi ingen negative reaksjoner, bare positive

I håp om vinne en sponsorpakke fra proteinfabrikken til kr. 3.000,-, som virkelig kan hjelpe meg nå i starten av min nye livsstil, vil jeg dele disse erfaringer med dere, for min erfaring med deres produkter er så langt utelukkende positiv og dersom jeg er heldig å bli plukket ut til å bli sponset vil jeg gi dere tilbakemelding etter hvert som jeg får testet produktene ut. 

I sponsorpakken er det PF Chiks Fitness Pack en får testet ut, les litt under og følg linken om du ønsker å vite mer:

PF Chicks Fitness Pack Strawberry kommer bl.a. med 2 stk Diet Protein?, Diet Bar og viktige vitaminer og mineraler. 

Diet Protein? har et høyt innhold av kalsium og er rik på viktige proteiner så vel som aminosyrer for hud, hår, negler og ikke minst muskler. Ønsker du å styrke kroppen, forbedre figuren eller ha kontroll over inntaket ditt så er Diet Protein et enkelt og effektivt produkt til daglig bruk som hjelper deg å nå dine mål.

www.proteinfabrikken.no/default/Proteinpulver.aspx 


 

Skulle du gjennom å lese dette få lyst til å delta selv, er det bare å gjøre som meg, meld deg på:

I samarbei med Proteinfabrikken og Likenshare vil det bli trukket ut 10 stk heldige personer som blir sponset med produkter til en verdi av 3000 kr fra Proteinfabrikken. For å kunne bli sponset med produktene må du dele din erfaring med produktene på facebook eller blogg når du har prøvd produktene.

Meld deg på Sponsoraudition allerede i dag! Du må først registrere deg gratis hos Likenshare som arrangerer denne konkurransen. Trykk på logoen under og registrer deg der.

 Alle som deltar i konkurransen om å bli sponset av Proteinfabrikken får dessuten: 

  • Alle som deltar får et rabattkort som gir 40% for sin neste bestilling på Proteinfabrikken.no. 
  • Rabattkoden gjelder Proteinfabrikkens egne merkevarer som er PF BasicCuatro og Easy Living.
  • (Gyldig i hele mars, inntill 5 produkter pr. person.) Koden blir synlig etter deling.
    Rabattkoden kan gjerne deles med venner.

Husk bare å melde deg på før 15.april.

 

 

 


0

Enkle gleder i hverdagen

  • Skrevet: 21.11.2012
  • Klokken: 22:25
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Jeg er av den oppfatning at en skal unne seg selv noe også i hverdagne. Det behøver ikke være noe som andre finner så spesielt, men noe som gjør at du føler en indre glede. 

Jeg elsker roser og unner meg det også midt i uken, så i dag når jeg var innom RImi og så de hadde 3 buketter til prisen av 1 så måtte jeg bare og det angrer jeg ikke på. For under hundrelappen sitter jeg her med en nydelig bukett roser. Har tent stearinlys og funnet frem et godt glass rød vin.

Livet er godt :o)

 




2

Kjøpt meg "ny" Frigor gass komfyr

  • Skrevet: 27.10.2012
  • Klokken: 20:11
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2

ÅÅÅ, har fått i hus den absolutt ultimate komfyr for meg. Det er en kombinert gass og elektrisk komfyr. Der det er 4 plater + en stor wook gassplate i midten. Selve stekeovnen er 90 cm og har over og under varme, varmluft, grill og egen snurrende stang hvor du kan feste kjøtt som vil snurre i ring under grillelementene.

Kjøpte den som vanlig for meg via finn, det vil si at ovenen til kr. 15.000,- fikk jeg kjøpt brukt for kr. 3.000,- og den er bare 5 år gammelt. Gleder meg til å ta den i bruk, i dag har jeg rengjort den, så nå er den klar.

 








0

Grunnutdanning i ledelse

  • Skrevet: 14.10.2012
  • Klokken: 21:25
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Har startet på grunnutdanning i ledelse, noe som spiser all min fritid, foruten min jobb stjeler det resterende av min fritid, da den har vært fra kl. 06:30 til kl. 19:30 hver dag i det siste, så desverre så har jeg ikke hatt overskudd til de store gourmet utskeielser de siste lørdager. Kommer sterkt tilbake, men for tiden har nok min hobby måttet vike for lekselesing og oppgaveløsning.

 

Båttur inn til Lysebotten sommeren 2011, det var en helt fantastisk tur  må jeg bare  si. Sol, sjø og sommer  :)

 

 




 

0

Gode venner, god mat og god drikke, kan det bli bedre? Nei, tror ikke det :)

  • Skrevet: 16.09.2012
  • Klokken: 14:06
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Sist helg hadde vi besøk av gode venner og det innebærer selvfølgelig god mat.

Menyen besto av forrett som var blåskjell suppe, servert med hjemmebakt brytebrød og en deilig riesling hvit vin. Hovedrett som var helstekt indrefilet av okse, servert med soppsaus, smør og hvitløksdampede asparges, artiskokkpurè, smørdamet babygulerøtter og gratinert potetmos. TIl denne retten hadde vi en deilig temperert rød vin, Avent old vines Tempranillo fra Spania.

Avsluttet måltidet med en herlig pannacotta med bringebærsaus og blåbær, til den hadde vi en utrolig god sherry, med navnet Sherry Faa N`6 denne også fra Spania. Det var heldigvis en frisk dessert, noe vi hadde behov for etter en så heftig middag.

Oppskriftene er å finne på bloggen og etter hvert som jeg nå får lagt de inn, skal jeg legge link i dette innlegget også, da blir det enda enkelere å finne de. Dette ble et måltid som alle sammen satte pris på, det eneste jeg lærte var at som forrett må jeg halvere mengden av blåskjell, tenkte ikke på det og som det fremgår av bildet nedenfor ble det velfylte tallerkner.

Våre to yngste gjester likte ikke blåskjell, så de fikk servert postetsuppe med chorizopølse.

 




 

 

 

 

1

Verdens snilleste datter :o)

  • Skrevet: 08.07.2012
  • Klokken: 21:31
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

Min datter og typen var en tur til byen og kom hjem og overrasket med med denne


Gitt om jeg ble gald, alltid kjekt å bli overrasket med roser, disse var helt praktfulle :o)

 




0

Friend

  • Skrevet: 03.07.2012
  • Klokken: 22:02
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0



4

Endelig fått min nye kaffemaksin - helautomatisk sådan

  • Skrevet: 30.06.2012
  • Klokken: 16:17
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 4

Har lenge hatt lyst på en kaffemaskin, men ikke en slik som bruker pads, det blir så kunstig kaffe.

Det jeg har drømt om er en helautomatisk, med kvern som kverner ferske kaffebønner og som kan lage Kaffe Latté uten å måtte skumme melk i etterkant. Har lett og lett og til slutt fant jeg den drømmemaskinen, en SIEMENS EQ7 PLUS, den har alt og litt til.

Den brygger vanlig kaffe og tar to kopper samtidig, den selvrenser rør ved oppstart og når den har stått i ro over en viss tid. Du har egen behoder som du tar melk fra ved melkebasert drikk og når du er feridg kjører du et kort renseprogram, hvor han rengjør melkerør. Melk og kaffe kommer imidlertid fra to forksjellige utganger, hvor kaffetuten er vendbar, slik at du bar vender den delen over til samme siden som melkeutgangen når du f.eks. skal ha kaffe latté, så kommer melk og kaffe i kruset samtidig. På toppen har den egen plassering for oppvarming av kopper og glass. Det er enkelt og rengjøre dryppfatet og oppsamler for kaffegrut og den gir selv beskjed når den har behov for en større rens, vannpåfylling osv.

Ønsker du te, kan du få ut rent tevann også og ønsker du melkeskum eller varm melk, er det gjort ved et tastetrykk, ja, jeg vet du hører det: jeg er frelst!

Eneste ulempe er at jeg drikker muligens noen flere kopper kaffe hver dag enn før, men kaster mye mindre ferdig traktet kaffe enn før. Tidligere laget du uansett x antall kopper, de sto til de ble kald da traktet du nytt og ble ikke det drukket opp i løpet av den neste timen så kastet du det også. Nå blir det kun laget en kopp når jeg eller andre ønsker en kopp, så slik sett så er det jo bra.

Her ser du vidunderet:

Du kan se flere og mer proffe bilder av vidunderet her: http://www.siemenskaffe.no/produkter/eq7-plus/

Må si at her er Siemens proff, ved at jeg logget meg inn og registrerte meg  på siden deres får jeg 3 kg kaffebønner av en god kvalitet til en verdi av 500 kr. samt  rense og kalktabletter til maskinen. Det er også eget servicenummer hvor en kan ringe og få svar på alt en måtte lure på, reklame? Nei, bare jeg som er utrolig fornøyd :o) 
 

0

Velkommen til Anne-Kariin sin blogg og "oppskriftshefte"

  • Skrevet: 25.02.2012
  • Klokken: 10:33
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Hei og velkommen til min blogg!

Mitt navn er Anne-Kariin og jeg synest det er topp og lete rundt på diverse blogger å finne inspirerende oppskrifter som kan pirre mine smaksløker. Den bloggen jeg besøker mest er nok Trines Matblogg, hun har aldrig sviktet når det gjelder smak, hver eneste oppskrift jeg har hentet hos henne har både jeg og familien likt.  Imidlertid er jeg å henter inspirasjon hos andre også og jeg kommer til å legge link til sidene for de som har samme interesse som meg.


Dette er en blogg som jeg har startet mer som en oppskriftsbok for meg selv, mine barn og mine venner, men hver og en er velkommen til å finne inspirasjon her slik som jeg gjør hos andre!

Alt som legges ut er selvprøvd og funnet godt og enkelt. Noe tar litt lengre tid å lage noe tar kort tid, imidlertid er det alltid noe som er verdt å vente på, en blir ikke skuffet når en setter seg til bords.

 

Bon Apetité

 

 



 Anne-Kariin

Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

 

Bloggdesign

hits