AnneKariin

Olsen
1

Baconsvpt kylling fylt med brie, servert med pasta og en saus med blmuggos

  • Skrevet: 19.02.2016
  • Klokken: 20:56
  • Kategori: Middager
  • Kommentarer: 1

S flger middags oppskriften som jeg ogs var s heldig og fikk fra Inger Lise Tjrsvaag p jobb.

Ingredienser:

  • en kyllingfilet per  person
  • en skive brie per person
  • 2 skiver bacon
  • salt og pepper
  • tagatielle spaghetti til x antall personer
  • Blue Castello
  • Flte
  • 1 Avacado
  • 1 Mango
  • 1 hnd salatblanding av det du likker, gjerne med ruccola
  • 1 sitron
  • 1/2 rdlk
  • 1/4 chilli
  • 2 ss valntter

Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre p begge sider. Surr deretter rundt to skiver bacon slik at den dekker fileten, er det en stor kyllingfilet m du mulig ha 3 skiver bacon. 

Stek kyllingen jevnt brun p panne og legg den i en ildfast form. Sett inn i ovnen p 200 grader og la den ettersteke i 20 min.

Pasta tagatielle:

Kok etter anvisning p pakken og sil deretter av.

Saus til pasta (4 personer):

En halv bl castello smeltes sammen med ca 1 dl flte og blandes deretter inn i den avsilte spaghettien.

Salat:

Kutt opp rdlk i tynne halvmneskiver, kutt mango i sm terninger, kutt chillie smtt og kutt opp valntter. N blander du alt sammen med en god hnd salat og skviser over sitron. Rr sammen og til slutt strr du over hakkede valntter.

Klar til servering og utrolig godt!



 

 

Thor 19.02.2016 kl.21:43

Ooooo yes, den skal prves. Tusen takk.
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prve ut nye oppskrifter og gjerne ogs la mine venner og familie f teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte p mors oppskrift p ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle nr de nr de mtte nske og det var slik denne bloggen ble til. N bruker bde jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris p om du gjr det samme og gi gjerne en kommentar p hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprvd og jeg gr god for hver en smak, men at du har samme smakslker som meg kan jeg ikke g god for, s det fr vre opp til hver enkelt og trre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits