AnneKariin

Olsen
1

Baconsvøpt kylling fylt med brie, servert med pasta og en saus med blåmuggos

  • Skrevet: 19.02.2016
  • Klokken: 20:56
  • Kategori: Middager
  • Kommentarer: 1

Så følger middags oppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra Inger Lise Tjørsvaag på jobb.

Ingredienser:

  • en kyllingfilet per  person
  • en skive brie per person
  • 2 skiver bacon
  • salt og pepper
  • tagatielle spaghetti til x antall personer
  • Blue Castello
  • Fløte
  • 1 Avacado
  • 1 Mango
  • 1 hånd salatblanding av det du likker, gjerne med ruccola
  • 1 sitron
  • 1/2 rødløk
  • 1/4 chilli
  • 2 ss valnøtter

Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider. Surr deretter rundt to skiver bacon slik at den dekker fileten, er det en stor kyllingfilet må du mulig ha 3 skiver bacon. 

Stek kyllingen jevnt brun på panne og legg den i en ildfast form. Sett inn i ovnen på 200 grader og la den ettersteke i 20 min.

Pasta tagatielle:

Kok etter anvisning på pakken og sil deretter av.

Saus til pasta (4 personer):

En halv blå castello smeltes sammen med ca 1 dl fløte og blandes deretter inn i den avsilte spaghettien.

Salat:

Kutt opp rødløk i tynne halvmåneskiver, kutt mango i små terninger, kutt chillie smått og kutt opp valnøtter. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron. Rør sammen og til slutt strør du over hakkede valnøtter.

Klar til servering og utrolig godt!



 

 

Thor 19.02.2016 kl.21:43

Ooooo yes, den skal prøves. Tusen takk.
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits