AnneKariin

Olsen
3

Fikk tips om nye oppskrifter fra en på jobben i dag og dette smakte jo bare fortreffelig, enkelt var det også!

  • Skrevet: 19.02.2016
  • Klokken: 20:10
  • Kategori: Forretter
  • Kommentarer: 3

Bagett kuttes i skiver og ristes i brødristeren og  legges til side til avkjøing.

Lakserøre: (tilpass mengde ut fra hvor mange du skal servere)

  • Creme Fraische og rømme blandes sammen, her må du begynne med litt og heller tilsette mer etter hvert. Røren må ikke bli flytende da blir brødet mykt.
  • Tilsett litt sitronsaft og finhakket dill etter smak
  • Smakssett med salt og pepper
  • Ha i opphakket røkelaks og rør sammen 

Legg røren på hver skive og pynt med litt dill og en halv sitronbåt, som en kan klemme over før en spiser.

Herlig og så enkelt å lage, takker Inger Lise Tjørsvaag for denne herlige oppskriften!



 

 

 

 

 

slankerinna 19.02.2016 kl.20:37

Det så jo kjempegodt ut, også så enkelt! Må prøves en dag. Takk for tips :)

Anne-Kariin 19.02.2016 kl.20:57

slankerinna: Skal love deg at du blir ikke skuffet, fantastisk godt. Ser du innom nå, vil du finne hovedretten jeg serverte etterpå, den er også noe som er verdt å prøve!

slankerinna 20.02.2016 kl.00:08

akkurat nå er jeg på Noka slankis og spiser derfor bare 3 normale middager pr uke. Men om den frister kan det hende jeg går for den :)
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits