AnneKariin

Olsen
3

Fikk tips om nye oppskrifter fra en p jobben i dag og dette smakte jo bare fortreffelig, enkelt var det ogs!

  • Skrevet: 19.02.2016
  • Klokken: 20:10
  • Kategori: Forretter
  • Kommentarer: 3

Bagett kuttes i skiver og ristes i brdristeren og  legges til side til avkjing.

Lakserre: (tilpass mengde ut fra hvor mange du skal servere)

  • Creme Fraische og rmme blandes sammen, her m du begynne med litt og heller tilsette mer etter hvert. Rren m ikke bli flytende da blir brdet mykt.
  • Tilsett litt sitronsaft og finhakket dill etter smak
  • Smakssett med salt og pepper
  • Ha i opphakket rkelaks og rr sammen 

Legg rren p hver skive og pynt med litt dill og en halv sitronbt, som en kan klemme over fr en spiser.

Herlig og s enkelt lage, takker Inger Lise Tjrsvaag for denne herlige oppskriften!



 

 

 

 

 

slankerinna 19.02.2016 kl.20:37

Det s jo kjempegodt ut, ogs s enkelt! M prves en dag. Takk for tips :)

Anne-Kariin 19.02.2016 kl.20:57

slankerinna: Skal love deg at du blir ikke skuffet, fantastisk godt. Ser du innom n, vil du finne hovedretten jeg serverte etterp, den er ogs noe som er verdt prve!

slankerinna 20.02.2016 kl.00:08

akkurat n er jeg p Noka slankis og spiser derfor bare 3 normale middager pr uke. Men om den frister kan det hende jeg gr for den :)
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prve ut nye oppskrifter og gjerne ogs la mine venner og familie f teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte p mors oppskrift p ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle nr de nr de mtte nske og det var slik denne bloggen ble til. N bruker bde jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris p om du gjr det samme og gi gjerne en kommentar p hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprvd og jeg gr god for hver en smak, men at du har samme smakslker som meg kan jeg ikke g god for, s det fr vre opp til hver enkelt og trre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits