AnneKariin

Olsen
0

Rekesalat

  • Skrevet: 08.11.2015
  • Klokken: 16:59
  • Kategori: Plegg
  • Kommentarer: 0

Til hverdags er vi alle oppe til forskjellige tider, s da blir det ikke frokost sammen. Derfor er det alltid kjekt p sndagen for da kan vi innta frokost i sammen. P ferske rundstykker smaker det utrolig godt med hjemmelaget rekesalat og s er det jo s enkelt og lage.

Finn frem flgende ingredienser:

  • 1 pk. lett majones
  • 4 egg
  • 1 boks reker, her bruker jeg fisker mannens som du fr p Kiwi
  • litt sitron, salt og pepper

Kok eggene i 12 minutter, deretter avkjler du de i kald vann.

Ha majones i krukken du skal servere i, rr inn litt sitron, salt og pepper. Tm kraft av rekene og ha de i et trkepapir og klem ut vannet. Rr rekene inn i majonesen.

Skrell eggene og kutt dem deretter i skiver med eggdeleren, snu egget og kutt de en gang til motsatt vei. La egget siste gang du kutter falle ned i sklen med majones og reker. Gjr tilsvarende med alle de 4 eggene og rr inn et og et i majones blandingen.

Trk rundt kanten med et kjkkenpapir og salaten er klar til servering!



Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prve ut nye oppskrifter og gjerne ogs la mine venner og familie f teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte p mors oppskrift p ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle nr de nr de mtte nske og det var slik denne bloggen ble til. N bruker bde jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris p om du gjr det samme og gi gjerne en kommentar p hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprvd og jeg gr god for hver en smak, men at du har samme smakslker som meg kan jeg ikke g god for, s det fr vre opp til hver enkelt og trre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits