AnneKariin

Olsen
0

Rekesalat

  • Skrevet: 08.11.2015
  • Klokken: 16:59
  • Kategori: Pålegg
  • Kommentarer: 0

Til hverdags er vi alle oppe til forskjellige tider, så da blir det ikke frokost sammen. Derfor er det alltid kjekt på søndagen for da kan vi innta frokost i sammen. På ferske rundstykker smaker det utrolig godt med hjemmelaget rekesalat og så er det jo så enkelt og lage. 

 

Finn frem følgende ingredienser:

  • 1 pk. lett majones
  • 4 egg
  • 1 boks reker, her bruker jeg fisker mannens som du får på Kiwi
  • litt sitron, salt og pepper

 

Kok eggene i 12 minutter, deretter avkjøler du de i kald vann.

Ha majones i krukken du skal servere i, rør inn litt sitron, salt og pepper. Tøm kraft av rekene og ha de i et tørkepapir og klem ut vannet. Rør rekene inn i majonesen.

Skrell eggene og kutt dem deretter i skiver med eggdeleren, snu egget og kutt de en gang til motsatt vei. La egget siste gang du kutter falle ned i skålen med majones og reker. Gjør tilsvarende med alle de 4 eggene og rør inn et og et i majones blandingen. 

Tørk rundt kanten med et kjøkkenpapir og salaten er klar til servering!

 



 

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits