AnneKariin

Olsen
0

Biff Chop Suey enkelt og godt

  • Skrevet: 08.11.2015
  • Klokken: 16:23
  • Kategori: Middager
  • Kommentarer: 0



Tid: 40 min
Antall: 2 pers

Ingredienser:

  • 2 porsjoner ris
  • ca. 250 til 300 g biff (jeg brukte banke biff)
  • 1/2 boks bambusskudd
  • 1/2 boks vannkastanjer
  • 1/2 boks minimais
  • 1 gulrot
  • 1 liten lk
  • 2 vrlk
  • 1 ss hakket fersk ingefr

Marinade:

  • 1/2 ss soyasaus
  • 1 ss sterssaus
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1 ts maisstivelse

Saus:

  • 2 ss kjttbuljong
  • 1 ss sterssaus
  • 1/2 ts maisstivelse



Fremgangsmte:

Bland sammen marinaden. Skjr kjttet i tynne skiver og la det ligge ute p benken i marinaden s lenge som du har anledning og minst i 30 min.

Bland sammen ingrediensene til sausen. Her kan du fuske og tilsette litt Blue Dragon saus i tillegg om det er nskelig, men absolutt ikke ndvendig.

Kutt gulrot i skiver (her kan du gjerne bruke ostehvel for f jevne tynne skiver), lk i strimler og vrlk og minimais i 1 cm biter.

Stek kjttet i varm panne med litt olje. Ha kjttet tilbake i en skl.

Tilsett lit mer olje eller smr og ha alle grnnsakene opp i stekepannen og fres det hurtig, slik at de blir blanke og fine men fortsatt krispy og god.

Ha n tilbake kjttet i stekepannen, rr inn sausen og kok opp. La det putre i et par minutter og retten er klar til servering.

Retten serverer jeg med kokt ris og kikkomann (soyasaus) for de som nsker det.

Har du ikke vannkastanjer eller du ikke liker de, tilsett heller litt paprika kuttet i biter eller bnnespirer her kan en ta det en selv liker og har i hus.

Da var retten klar til servering.

Enjoy :-)

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prve ut nye oppskrifter og gjerne ogs la mine venner og familie f teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte p mors oppskrift p ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle nr de nr de mtte nske og det var slik denne bloggen ble til. N bruker bde jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris p om du gjr det samme og gi gjerne en kommentar p hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprvd og jeg gr god for hver en smak, men at du har samme smakslker som meg kan jeg ikke g god for, s det fr vre opp til hver enkelt og trre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits