AnneKariin

Olsen
0

Atter en gang fikk jeg lov til å være Buzzador

Som medlem av Buzzador får jeg innimellom lov til å prøve diverse produkter og denne gangen var det Compeed gnagsår plaster jeg har fått testet ut.

COMPEED® hydrokolloidteknologi er basert på en aktiv gel med fuktabsorberende partikler.COMPEED® Gnagsårplaster fungerer som et ekstra hudlag som styrker hudens naturlige fuktighetsbalanse. Plasteret:

lindrer øyeblikkelig vonde gnagsår. 

beskytter mot og demper friksjon. 

gir rask sårtilheling.

Sitter på i flere dager. Kan variere fra person til person.

 Selv ble jeg svært fornøyd med produktet og kan anbefale det som forebygging eller behandling av gnagsår!

 

Mer informasjon finner du her: http://www.compeed.no/compeed-fotpleie/gnagsar-medium-plaster#

 

 

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits