AnneKariin

Olsen
0

Buzzador for Swiss Skin Renewal

Jeg har igjen vært så heldig at jeg gjennom å være Buzzador har fått lov til å buzze for et produkt, denne gangen heter det Swiss Skin Renewal. 
Produktbeskrivelse

Swiss SKIN ROLLER er en klinisk testet hudroller som kan brukes både på kroppen og i ansiktet. Den er en del av SWISS SKIN RENEWAL KIT, og spesialister anbefaler at den brukes i kombinasjon med:
SWISS IMMUNIZER & SWISS REJUVENATOR

Slik fungerer det

Når du ruller rolleren over huden i forskjellige retninger, stimulerer rolleren sterkt veksten av nytt bindevev og nye hudceller, noe som igjen glatter ut ujevnheter og gir deg ny, frisk hud. 

Swiss SKIN ROLLER består av 540 små mikronåler fremstilt i kirurgisk stål. Noen minutters bruk gir ca. 300 000 tynne mikrokanaler i huden. I kombinasjon med rett hudpleieprodukt gir kanalene en rask, naturlig og mindre smertefull helingsprosess.

På den måten er Swiss SKIN ROLLER det perfekte verktøyet for å behandle og fornye huden hjemme på egen hånd.
Swiss SKIN ROLLER kan brukes til behandling av mange hudproblemer. Felles for de fleste problemene er kollagenmangel i huden. Swiss SKIN ROLLER bidrar blant annet til:

  • Hudforyngelse gjennom blant annet økt produksjon av kollagen
  • Behandling av rynker
  • Eliminering av strekkmerker
  • Redusering av operasjonsarr
  • Effektiv behandling av arr etter for eksempel akne

Du finner mer informasjon om produktet her:   http://www.swissclinic.no

Har ikke fått testet så lenge enda, men det lille jeg har brukt produktet så virker det bra, så jeg vil bare fortsette og rulle, så får vi se om det holder hva det lover. Ser jeg hva andre brukere sier, så burde det jo være store sjangser for at det også skal virke på meg. Fortsettelse følger.............!

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits