AnneKariin

Olsen
0

Lytt til bøker når og hvor du vil med Storytel

 

Jeg er med i @buzzador og har vært så heldig å fått lov til å være buzzador for Storytel, en app som lar deg lytte til de bøker du måtte ønske. Du kan få 14 dager gratis og deretter koster det deg kr. 169,- og da kan du lese så mange bøker du ønsker   ‪#‎lydbokbuzz‬ ‪#‎storytel‬ ‪#‎buzzador‬ ‪#‎book‬ ‪#‎reading‬ ‪#‎listening‬

Jeg har nå startet på min første bok på Ipad, noe som passet met utmerket når jeg har vært 14 dager på ferie på Gran Canaria.

Lastet ned Appen til Storytel og deretter lastet jeg ned boken av Jan Guillou - Brobyggerne, en bok som jeg synest er kjempebra så langt. Det er en triologi og jeg vil forsøke å få hørt alle tre bøkene før min gratisperiode er over.

På lik linje som andre betaler for å få hørt på Spotify kunne nok dette være tingen for meg, som liker å lytte til bøker. Da har du boken med off line og kan lytte når og hvor du vil. Du kan ha flere bøker off line og kan høre hva du måtte ønske online. Utvalget er stort.

Absolutt noe jeg kan finne på og benytte meg av frem i tid også, miljøvennlig er det jo og. Jeg er slik når det gjelder bøker, at når jeg har lest boken leser jeg den ikke igjen, så det at den er elektronisk og ikke tar opp plass passer meg helt utmerket.

 

‪#‎lydbokbuzz‬ ‪#‎storytel‬ ‪#‎buzzador‬ ‪#‎book‬ ‪#‎reading‬ ‪#‎listening‬
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits