AnneKariin

Olsen
0

Stekt røkt sild med makaronigrateng og kolrabistappe

  • Skrevet: 22.11.2014
  • Klokken: 20:41
  • Kategori: Middager
  • Kommentarer: 0

I dag er ungdomen borte og da ble det mannens favoritt som stod på bordet.

 

Han storkoser seg når han får servert røkt sild som er dyppet i melblanding og stekt på pannen. Denne serveres sammen med makaronigrateng tilsatt en anelse muskatnøtt og kolrabistappe.

 

 
 

Siden dette ble servert tidlig og ikke er noe lørdagskosmåltid, så blir det ostefat med rødvin til kos i kveld. Dersom noen sier de ønsker oppskrift skal jeg gjerne legge den ut, men si i tilfelle i fra, jeg regner ikke med at dette er noe som er av interesse for mine barn, så i første omgang lar jeg være, he, he :o)

 

 

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits