AnneKariin

Olsen
0

I dag kom tilbudet jeg hadde ventet på

Jeg er kresen når det kommer til hårspray, mye fordi jeg får en sår hodebunn som klør ved bruk av mange de produktene som en kjøper i butikken. Imidlertid har jeg funnet min favoritt og det passer jo bare så bra når de har den til ta 3 betal for 2 på Bli Vakker sin side, da får jeg hver boks med et innhold på 607ml. for under 100 kr. 

Når jeg bestilte i dag, fikk jeg lov til å dele en link på bloggen min, som i tillegg skal gi deg 20% rabatt når du handler, så da ønsker jeg å dele den med deg. Som sakt du får alle hårprodukter til ta 3 betal for 2, samt du kan å få deg 20% rabatt på ordren ved å bruke denne koden som du finner ved å klikke HER

 

 

Det er gratis frakt og jeg har bare god erfaring med de som selger, kjøper alltid min hårspray hos dem.

 

Min favoritt er denne og kjøper du tre stk får du den nå til kr. 99,- per stk. som er en kjempegod pris når den er på hele 647 ml. Må jo bare få si at duften av den også er herlig. 

 
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits