AnneKariin

Olsen
1

Har mange bildet og oppskrifter som ligger nå, så jeg må nok snart arkivere noe i min elektroniske oppskriftsbok - min blog

  • Skrevet: 11.10.2014
  • Klokken: 23:53
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

I dag var ungdomen tilbake og da måtte jeg lage noe som passet alle ganer. Det ble helstekt svin indrefilet, med noen fantasktiske poteter, myke inni men sprø på utsiden og den deiligste fløtesaus og øvrig tilbehør.

Tok tid å lage sausen, men du og du,en hadde igjen for arbeidet når maten ble inntaktt. Helt fantastisk godt. Oppskrift kommer snart, denne må jeg sørge for at jeg har enkelt tilgjengelig for senere bruk.

 
 

 

svartbloggern 09.11.2014 kl.19:23

Har du oppskrift på grandiosa?
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits