AnneKariin

Olsen
0

Lovet oppskrift på den herlige pasta carbonara som vi hadde i går og den kommer her!

  • Skrevet: 12.07.2014
  • Klokken: 21:19
  • Kategori: Middager
  • Kommentarer: 0

I går fikk jeg så lyst på pasta tagliatelle og da er pasta carbonara en pastaklassiker som aldri slår feil. Til fire personer behøver du følgende (alltid greit og gjøre alt klart i forkant slik at når du setter i gang så er det bare å steke og steke, før du kan ta med deg hele gryten og sette deg til bords sammen med de andre).



  • 2 små løk, finhakket
  • 250-300 gr. bacon, i biter
  • 3 eggeplommer, sammenvispet
  • 2-2,5 dl kremfløte eller dersom du ønsker en letter versjon kan du bytte ut fløte med hvit vin, selv om jeg foretrekker fløte i carbonaraen
  • 100 til 150 g. parmesan, alt etter hvor kraftig smak du ønsker
  • maldonsalt
  • kvernet sort pepper
  • persille, finhakket
  • pasta tagliatelle, tilberedt etter anvisningen (her kan du selvfølgelig benytte vanlig spaghetti om du foretrekker det). 

 

Fres bacon til den er passelig stekt, da tilsetter du løken og la den frese med til den er blank og myk. Rør sammen eggeplommer, fløte og parmesan. 

Når pasta er kokt rører du raskt inn fløteblandingen, deretter tilsetter du løk og bacon, og smaker til med salt og pepper.

 

Enjoy en fantastisk herlig pastarett, som vi koser oss med titt og ofte her i huset. Utrolig enkelt og god og servere på varme sommerdager slik vi har for tiden.

 




 

Ønsker alle en fortsatt god sommer :-)

 

 

 

Bon Apetité og riktig god Sommer !!

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits