AnneKariin

Olsen
0

Har vært sløv med oppdateringer av min delte kokebok, men nå har jeg ferie og skal få lagt inn noe mer!

  • Skrevet: 12.07.2014
  • Klokken: 09:30
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Har vært så hektisk at kokeboken rett og slett har bitt lagt i dvale. Nå startet jeg imidlertid på 4 ukers ferie og da har vi litt mer tid til overs.

Ferien starter hjemme på Casa del Finnøy, der jeg nå har flyttet gasskomfyren ut i havekjøkkenet og vi hadde 20 grader i natt kl. 24:00, så dette lover godt!

Kokte pasta carbonara og serverte i går, sammen med en kald og god Riesling. Smakte fortreffelig i sommervarmen. Oppskrift følger senere. Ønsker alle en riktig God Sommer :)

 Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits