AnneKariin

Olsen
0

Pasta tagliatelle med Kylling og Parmaskinke

  • Skrevet: 30.05.2014
  • Klokken: 21:40
  • Kategori: Middager
  • Kommentarer: 0
Flgende ble vr middag i dag, til dessert hadde vi jordbr servert med is, enkelt og greit.

( Bilder og inspirasjon hentet fra MariannMat)

Til fire personer behver du:

  • 3 kyllingfileter i biter
  • 4 fedd hvitlk
  • saften fra 1/2 sitron
  • 40 g. pinjekjrner
  • 6 skiver parmaskinke (1 pk 70 g.)
  • 500 g tagliatelle
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g meierismr
  • 1 dl matflte
  • 60 g finrevet vellagret parmesan
  • sortpepper
  • 1 stor neve frisk basilikum

Kutt kyllingfiletene i sm biter og mariner i presset hvitlk og sitronsaft i ca 15 minutter. Stek kyllingen i en panne i litt olje. Nr kyllingen er ferdigstekt tilsetter du pinjekjrnene og rrer litt rundt slik at de blir litt brune. Rr inn grovhakket parmaskinke, kvern over litt sort pepperog sett til side.

Kok opp pastaen etter anvisning p pakken. Hvis du har laget pasta selv eller har fersk pasta kan du beregne ca. 4 minutter koketid. Hell av vannet og rr inn smr og parmesan til det har smeltet. Rr inn matflte. Bland inn kyllingblandingen og grovrevet basilikumblader og bland godt.

Bland til slutt alt sammen og server sammen med litt ekstra parmesanost og foccacia brd.

Bon Apptit!

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prve ut nye oppskrifter og gjerne ogs la mine venner og familie f teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte p mors oppskrift p ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle nr de nr de mtte nske og det var slik denne bloggen ble til. N bruker bde jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris p om du gjr det samme og gi gjerne en kommentar p hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprvd og jeg gr god for hver en smak, men at du har samme smakslker som meg kan jeg ikke g god for, s det fr vre opp til hver enkelt og trre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits