AnneKariin

Olsen
0

Pasta tagliatelle med Kylling og Parmaskinke

  • Skrevet: 30.05.2014
  • Klokken: 21:40
  • Kategori: Middager
  • Kommentarer: 0
Følgende ble vår middag i dag, til dessert hadde vi jordbær servert med is, enkelt og greit.

 

 

 

 

 

( Bilder og inspirasjon hentet fra MariannMat)

 

Til fire personer behøver du:

  • 3 kyllingfileter i biter
  • 4 fedd hvitløk
  • saften fra 1/2 sitron
  • 40 g. pinjekjærner
  • 6 skiver parmaskinke (1 pk à 70 g.)
  • 500 g tagliatelle
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g meierismør
  • 1 dl matfløte
  • 60 g finrevet vellagret parmesan
  • sort pepper
  • 1 stor neve frisk basilikum

Kutt kyllingfiletene i små biter og mariner i presset hvitløk og sitronsaft i ca 15 minutter. Stek kyllingen i en panne i litt olje.  Når kyllingen er ferdigstekt tilsetter du pinjekjærnene og rører litt rundt slik at de blir litt brune. Rør inn grovhakket parmaskinke, kvern over litt sort pepper og sett til side.

Kok opp pastaen etter anvisning på pakken. Hvis du har laget pasta selv eller har fersk pasta kan du beregne ca. 4 minutter koketid. Hell av vannet og rør inn smør og parmesan til det har smeltet. Rør inn matfløte. Bland inn kyllingblandingen og grovrevet basilikumblader og bland godt.

 

 

Bland til slutt alt sammen og server sammen med litt ekstra parmesanost og foccacia brød.

Bon Appétit!

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits