AnneKariin

Olsen
1

Helt utrolig jeg vant dette fantastiske bilde etter og ha delt og likt FB siden til en lokal kunstner

  • Skrevet: 11.05.2014
  • Klokken: 22:47
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

Som så mange andre så hiver jeg meg rundt og liker og deler når noen legger ut noe på FB eller blog som de vil gi bort til en av følgerene. Da en lokal kunstner la ut melding om at hun skulle lodde ut et bilde hun hadde malt, meldte selvfølgelig jeg meg også. Vinner jo aldri så forhåpninger hadde jeg ikk. Plutselig nå på lørdag fikk jeg en telefon fra henne om at jeg var trukket ut som den heldige vinner, hun hadde vært borte på ferie og derfor var trekningen blitt utsatt (jeg delte og likte i mars), nå viste det seg at jeg var den heldige vinneren. 

 

Bilde passet utrolig godt i min stove hvor sofa og hyllen som jeg har bilder stånede på er i sort, bare se hvor flott det var på veggen min:

 
 

 

Victoria Wisløff 11.05.2014 kl.23:07

Håper du har hatt en kjempe fin helg! Ønsker deg også en super start på den nye uka :)
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits