AnneKariin

Olsen
0

Ble jo mest som en "heidevegg" dette og litt vårstemning !

  • Skrevet: 02.03.2014
  • Klokken: 19:45
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

I Rogaland har vi jo de herlige store bollene som vi kaller for "heidevegg", mine boller ble jo mest som en heidevegg, men satser på at de smaker like godt som de ser ut:

 

Denne helgen har jo vært helt fantastisk, solen som har skint fra blå himmel, for ikke å snakke om at en ser tydelige tegn på at våren er i anmarsj:

 
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits