AnneKariin

Olsen
0

Vi vil åpne boken. Sidene er blanke. Vi kommer til å sette ordene der selv. Boken heter Mulighet og første kapittel er .........

  • Skrevet: 31.12.2013
  • Klokken: 17:54
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

............første nyttårsdag 2014!

 

Ønsker med dette alle mine venner og lesere et fantastisk nytt år!

 

Her i huset blir det en stille og rolig feiring sammen med min mann, min datter og hennes samboer Daniel. 

Det blir servert ribbe til middag, med tilbehør og siden Daniel er avholdsmann blir det servert to desserter, Dronning Maud smakssatt med sherry og Sitronfromasj. Oppskrifter blir lagt ut senere.

 

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits