AnneKariin

Olsen
0

Tid for å vise frem julepresangen fra min mann og meg til min mann og meg!

  • Skrevet: 31.12.2013
  • Klokken: 17:38
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Tradisjonen tro her i huset kjøper vi ikke gaver til hvernadre til jul, de er mye kjekkere å få uventet andre dager. Imidlertid kjøper vi i felleskap noe vi behøver til huset. Etter å ha kokt middag på to plater og sprunget frem og tilbake til de øvrige grytene som står på gasskomfyren i hagestuen, så har vi til jul i år investert i ny komfyr og induksjonstopp.

Har lest opp og ned på tester og anbefalinger til de som har skrevet om sitt merke på nettet og valget falt til slutt på det samme merket som jeg har både vaskemaskin, kjøleskap og oppvaskemaskin i, det vil si MIELE. De har egen service i 10 år og komfyren er testet for en levetid på 20 år, så da håper jeg at jeg nå har et produkt jeg skal kunne ha glede av i mange, mange år. Når jeg ser på Beha som jeg kjøpte sist så har jeg absolutt ikke vært fornøyd med den, da grillen har sluttet å virke, pakningen er gått i stykker, to plater på toppen smalt plutselig og døren på komfyren ble så varm at en brant fingerene når en skulle regulere gradene opp og ned på touch panelet. Absolutt ikke en komfyr jeg vil si meg fornøy med.

Her er imidlertid julens investering, som så langt har vært helt fantastisk:

Induksjonstopp med automatisk regulerbar kokesone og booster på alle 4 plater

 


 

Så til selve komfyren som har dampfunksjon, pyrolyse rengjøring, grill, med mer. Kort sakt alt det mitt hjerte begjærer av en komfyr:

 
Stort ovnsrom på 76 literMed dette flotte utstyret på plass, så måtte jo bare julen og julens familiemåltider bli helt fantastisk og det ble de!

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits