AnneKariin

Olsen
1

Min snille datter overrasket meg på min bursdag med den mest fantastiske treretters middag når jeg sliten kom hjem fra arbeid

  • Skrevet: 13.12.2013
  • Klokken: 21:05
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

I dag kom jeg hjem og allerede utenfor kjente jeg lukten av at her kommer det til å bli servert noe godt og det stemte. Når jeg kom inn var min datter i sving og det hadde hun vært siden kl. var 11 i dag. Hun hadde disket opp med potetsuppe med schorizo pølse til forrett. 

Deretter ble det servert en helt fantastisk biff, men deilig rødvinssaus, saltbakt charlottløk, asparges og stekte tomater med hasselback poteter til hovedrett. Biffen smeltet på tungen og sausen var helt fortreffelig.

 

 

Deretter var det en liten ozo for å la maten sige, før det ble avsluttet med den mest fantastiske sjokolademousse med kruchy sjokolade på toppen og et nydelig hjerte, bringebær og sitronmelisse. Alt lager fra bunnen av.

 

 

Til slutt fikk jeg åpne gaven som ligger ved siden av mitt vinglass og der var pasta tallerkener fra Rosendahl som jeg hadde ønsket meg til jul, nå fikk jeg de til min bursdag. 

Må ikke glemme at underveis ryddet min mann av bordet og vasket opp, så når middagen var spist, var alt ryddet og fint.

 

En stor takk til min datter og mann :-)

Elisabeth Bentzen 13.12.2013 kl.21:19

Kan ikke tenke meg noe bedre enn å komme hjem. også står middagen på bordet. Så heldig du er :)
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits