AnneKariin

Olsen
0

2-søndag i advent - nå bakes det julekaker

  • Skrevet: 08.12.2013
  • Klokken: 14:19
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Det nærmer seg jul og i dag står baking av julekaker for tur, tar det litt etter litt, så slipper jeg og stresse og kan kose meg med å lage småkaker. I dag blir det bakt sandnøtter, de må jeg bare ha til jul, blir liksom ikke jul uten.

 

Videre så blir det oksegryte stekt i römertopf til middag, så den står i ovnen og godgjør seg nå. God med to stekeovner i disse tider.

 

Oppskrifter kommer etter hvert og ønsker deg en strålende flott 2-søndag i advent!

 
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits