AnneKariin

Olsen
0

Middag i morgen

  • Skrevet: 30.11.2013
  • Klokken: 23:49
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

I morgen blir det servert krydret ribbe med alt tilbehør, deretter blir det god gammeldags sjokoladepudding til dessert. Første søndag i advent så da skal adventsstjernen opp og det skal førjulspyntes litt. 

I år skal vi ikke trekke sørover til jul og nytt år, så da får vi lage litt julestemning.

 

Oppskrifter vil bli lagt ut :)

 

Videre så må jeg jo i år som tidligere lage mors sandnøtter, som jeg husker så godt at vi stod og trykket mønster i med gaffel da vi var små. Brenne litt kongerøkelse og for all del glem ikke alle nissene, jeg elsker nisser. Nei, det blir nok en strålende flott jul i år også, ikke med grilling i hagen som vi har gjort mange år tidligere, men med ribbe/pinnekjøtt i ovnen og kalkun på bordet på nytt års aften, tradisjonen tro.

 
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits