AnneKariin

Olsen
3

BUZZADOR for en Word of Mouth-kampanje for Air Wick Black Edition

  • Skrevet: 17.10.2013
  • Klokken: 20:38
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 3

 

(Her ser blomsten i midten hvit ut, det er bildet som lyver, blomsten er helt blå og skifter gradvis over til neste farge).

Jeg har vært så heldig og fått lov til å være Buzzador for disse fantastiske duflysene som lyser opp i mitt hjem på disse mørke høstkveldene.

Selv benytter jeg stort sett hver dag duftelys eller eterisk olje som jeg har i en duft lampe. Her varierer jeg med eteriske oljer ut fra behovet. Lavendel for å roe ned, sitron, eucalyptus, rose osv.

Var derfor noe spent på dette duftlyset jeg skulle teste ut og ble positivt overraska når jeg så hvor fantastisk flott det var når det hele tiden skiftet farge, samt duften var herlig og ikke sånn "fake" som ofte duftlys har.

Det er fargeskiftende duftlys med regnbueeffekt som gir en utrolig fascinerende atmosfære i stuen, der de står og skifter mellom grønn, rød, orange, blå, lilla osv. Det er vokslys med eteriske oljer som i tillegg til å skape stemning med stadig skiftende farge, så gir de en herlig duft i hjemmet. 

Jeg har nå bare fått testet ut Purple Blackberry Fig og den var herlig, skal bli spennende og teste ut Eple & Kanel. De skal ha en brennetid på 30 timer og selges i de fleste dagligvarebutikker som: Ica Super, Rimi, Spar/Eurospar, Meny og Ultra.

Selv er jeg så langt svært fornøyd og jeg kan absolutt anbefale dette til andre. Kommer tilbake med mer informasjon når jeg har fått testet eple og kanel duften.

 


Keths! 17.10.2013 kl.20:54

Titter innom for å ønske deg en fin torsdagskveld. Ikke lenge til helg nå :D

Anne-Kariin 17.10.2013 kl.20:57

Keths!: Takk for det og en riktig så fin torsdagskveld til deg også. Ser frem til helgen som ikke er langt unna :-)

Nadine Olsen 17.10.2013 kl.23:13

De luker jo KJEMPE godt! En av mine favoritter ;-)
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits