AnneKariin

Olsen
0

Sponsoraudition - jeg håper å bli en av de 10 som blir trukket, ut for dette produktet har jeg utelukkende positiv erfaring med!

  • Skrevet: 02.04.2013
  • Klokken: 20:13
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Jeg har et ønske om å endre livs stil, ikke for å bli noen sylfide eller for å bli en muskelbunt, men simpelt hen fordi jeg er glad i å lage og spise god mat, noe som fort kan gjenspeiles på kroppen dersom en ikke har et bevisst forhold til trening og det å være i bevegelse.

Derfor har jeg og min datter startet og følge et treningsopplegg som heter "Turbofire", en serie med treningsvideoer som går over 90 dager, med intens trening etter funky musikk og som bygger seg opp fra lett i starten til at du må utfordre deg selv mer og mer for hver dag som går. Trodde dette skulle være som alle andre treningsvideoer, men det var det ikke. Her kommer du inn i en gruppe som trener sammen med en meget engasjerende instruktør, utrolig kjekt og jeg kan love at pulsen blir høy og svetten renner! Alt en behøver er en matte, et par gode sko, en strikk og for ikke å snakke om deg selv og en positiv innstilling.

Dersom noen ønsker å vite mer om dette, si fra så skal jeg legge ut mer informasjon.

Det er også vedlagt måltidsplanlegger og diverse tilskudd en anbefaler når en trener for å få best effekt. Ettersom dette er et opplegg fra USA så er ikke de produktene så enkle å få tak i her i landet, derfor har vi sett etter alternativer. Mye er på markedet, noe har vi prøvd å fått skikkelig problemer med magen av, men et produkt fikk vi faktisk meget god erfaring med og det var produktene til Protenifabrikken, der vi har kjøpt og fått testet ut er PF Whey tech strawberry  proteinpulver og for ikke å snakke om de mest fantastisk  "lapper" laget av Protein Pancakes fra PF. Skal lage en billedserie av lappene når jeg kommer så langt, så skal dere få se. De er utrolig god til å innta innen den første halvtimen etter trening, de smaker nett likt vanlige lapper, men disse er langt sunnere proppet med proteiner. Disse pannekakene er meget proteinrike og inneholder natulig mye fiber og mineraler. Den lave glukemiske indeksen betyr at oppatket av sukker i blodet er langsomt som igjen fører til et mer stabilt blodsukker.  I tillegg inneholder de nøkkelaminosyrer some r nødvendig for optimal vekst, reparasjon, og god helse. (Hentet fra PF sin ifnormasjon om produktet). 

Her fikk vi ingen negative reaksjoner, bare positive

I håp om vinne en sponsorpakke fra proteinfabrikken til kr. 3.000,-, som virkelig kan hjelpe meg nå i starten av min nye livsstil, vil jeg dele disse erfaringer med dere, for min erfaring med deres produkter er så langt utelukkende positiv og dersom jeg er heldig å bli plukket ut til å bli sponset vil jeg gi dere tilbakemelding etter hvert som jeg får testet produktene ut. 

I sponsorpakken er det PF Chiks Fitness Pack en får testet ut, les litt under og følg linken om du ønsker å vite mer:

PF Chicks Fitness Pack Strawberry kommer bl.a. med 2 stk Diet Protein?, Diet Bar og viktige vitaminer og mineraler. 

Diet Protein? har et høyt innhold av kalsium og er rik på viktige proteiner så vel som aminosyrer for hud, hår, negler og ikke minst muskler. Ønsker du å styrke kroppen, forbedre figuren eller ha kontroll over inntaket ditt så er Diet Protein et enkelt og effektivt produkt til daglig bruk som hjelper deg å nå dine mål.

www.proteinfabrikken.no/default/Proteinpulver.aspx 


 

Skulle du gjennom å lese dette få lyst til å delta selv, er det bare å gjøre som meg, meld deg på:

I samarbei med Proteinfabrikken og Likenshare vil det bli trukket ut 10 stk heldige personer som blir sponset med produkter til en verdi av 3000 kr fra Proteinfabrikken. For å kunne bli sponset med produktene må du dele din erfaring med produktene på facebook eller blogg når du har prøvd produktene.

Meld deg på Sponsoraudition allerede i dag! Du må først registrere deg gratis hos Likenshare som arrangerer denne konkurransen. Trykk på logoen under og registrer deg der.

 Alle som deltar i konkurransen om å bli sponset av Proteinfabrikken får dessuten: 

  • Alle som deltar får et rabattkort som gir 40% for sin neste bestilling på Proteinfabrikken.no. 
  • Rabattkoden gjelder Proteinfabrikkens egne merkevarer som er PF BasicCuatro og Easy Living.
  • (Gyldig i hele mars, inntill 5 produkter pr. person.) Koden blir synlig etter deling.
    Rabattkoden kan gjerne deles med venner.

Husk bare å melde deg på før 15.april.

 

 

 


Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits