AnneKariin

Olsen
0

Enkle gleder i hverdagen

  • Skrevet: 21.11.2012
  • Klokken: 22:25
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Jeg er av den oppfatning at en skal unne seg selv noe også i hverdagne. Det behøver ikke være noe som andre finner så spesielt, men noe som gjør at du føler en indre glede. 

Jeg elsker roser og unner meg det også midt i uken, så i dag når jeg var innom RImi og så de hadde 3 buketter til prisen av 1 så måtte jeg bare og det angrer jeg ikke på. For under hundrelappen sitter jeg her med en nydelig bukett roser. Har tent stearinlys og funnet frem et godt glass rød vin.

Livet er godt :o)

 
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits