AnneKariin

Olsen
2

Kjøpt meg "ny" Frigor gass komfyr

  • Skrevet: 27.10.2012
  • Klokken: 20:11
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2

ÅÅÅ, har fått i hus den absolutt ultimate komfyr for meg. Det er en kombinert gass og elektrisk komfyr. Der det er 4 plater + en stor wook gassplate i midten. Selve stekeovnen er 90 cm og har over og under varme, varmluft, grill og egen snurrende stang hvor du kan feste kjøtt som vil snurre i ring under grillelementene.

Kjøpte den som vanlig for meg via finn, det vil si at ovenen til kr. 15.000,- fikk jeg kjøpt brukt for kr. 3.000,- og den er bare 5 år gammelt. Gleder meg til å ta den i bruk, i dag har jeg rengjort den, så nå er den klar.

 
myownfashion 27.10.2012 kl.20:16

hei!

kjempe fin blogg du har og utrolig fine bilder du har her på bloggen !

jeg ville bare si god helg og fortsett på denne måten så kommer du langt :)

hadde satt utrolig stor pris på en kommentar på bloggen min <3

klem.myownfashion

Anne-Kariin 27.10.2012 kl.20:39

myownfashion: Sier tusen takk for det. Ikke for å komme så langt jeg har laget bloggen, mer for at venner og bekjente som ønsker oppskrifter og tips skal få hentet de enkelt :o) Ser imidlertid at jeg begynner å få flere som leser min blogg og det setter jeg stor pris på, kjekt å få gi andre som liker å lage mat, tips og råd.
Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits