AnneKariin

Olsen
0

Gode venner, god mat og god drikke, kan det bli bedre? Nei, tror ikke det :)

  • Skrevet: 16.09.2012
  • Klokken: 14:06
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Sist helg hadde vi besøk av gode venner og det innebærer selvfølgelig god mat.

Menyen besto av forrett som var blåskjell suppe, servert med hjemmebakt brytebrød og en deilig riesling hvit vin. Hovedrett som var helstekt indrefilet av okse, servert med soppsaus, smør og hvitløksdampede asparges, artiskokkpurè, smørdamet babygulerøtter og gratinert potetmos. TIl denne retten hadde vi en deilig temperert rød vin, Avent old vines Tempranillo fra Spania.

Avsluttet måltidet med en herlig pannacotta med bringebærsaus og blåbær, til den hadde vi en utrolig god sherry, med navnet Sherry Faa N`6 denne også fra Spania. Det var heldigvis en frisk dessert, noe vi hadde behov for etter en så heftig middag.

Oppskriftene er å finne på bloggen og etter hvert som jeg nå får lagt de inn, skal jeg legge link i dette innlegget også, da blir det enda enkelere å finne de. Dette ble et måltid som alle sammen satte pris på, det eneste jeg lærte var at som forrett må jeg halvere mengden av blåskjell, tenkte ikke på det og som det fremgår av bildet nedenfor ble det velfylte tallerkner.

Våre to yngste gjester likte ikke blåskjell, så de fikk servert postetsuppe med chorizopølse.

 
 

 

 

 

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits