AnneKariin

Olsen
0

Velkommen til Anne-Kariin sin blogg og "oppskriftshefte"

  • Skrevet: 25.02.2012
  • Klokken: 10:33
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0

Hei og velkommen til min blogg!

Mitt navn er Anne-Kariin og jeg synest det er topp og lete rundt på diverse blogger å finne inspirerende oppskrifter som kan pirre mine smaksløker. Den bloggen jeg besøker mest er nok Trines Matblogg, hun har aldrig sviktet når det gjelder smak, hver eneste oppskrift jeg har hentet hos henne har både jeg og familien likt.  Imidlertid er jeg å henter inspirasjon hos andre også og jeg kommer til å legge link til sidene for de som har samme interesse som meg.


Dette er en blogg som jeg har startet mer som en oppskriftsbok for meg selv, mine barn og mine venner, men hver og en er velkommen til å finne inspirasjon her slik som jeg gjør hos andre!

Alt som legges ut er selvprøvd og funnet godt og enkelt. Noe tar litt lengre tid å lage noe tar kort tid, imidlertid er det alltid noe som er verdt å vente på, en blir ikke skuffet når en setter seg til bords.

 

Bon Apetité

 

  Anne-Kariin

Skriv en ny kommentar
Anne-Kariin

Er en dame som elsker og prøve ut nye oppskrifter og gjerne også la mine venner og familie få teste de ny smaksopplevelsene. Startet denne bloggen fordi min barn som etter hvert flyttet ut lurte på mors oppskrift på ditt og datt og da tenkte jeg, lagre de et sted der alle når de når de måtte ønske og det var slik denne bloggen ble til. Nå bruker både jeg og mine barn den som en oppskriftsbok og jeg setter stor pris på om du gjør det samme og gi gjerne en kommentar på hva du syntes om min blogg. Alt du finner her inne er laget og utprøvd og jeg går god for hver en smak, men at du har samme smaksløker som meg kan jeg ikke gå god for, så det får være opp til hver enkelt og tørre og teste det ut.

Matbloggtoppen

Kontakt meg

ako@petrad.no

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits